Werken in de CabFab

De Caballero Fabriek biedt voor ieder wat wils. Zoek je een bijzondere kantoor- of bedrijfsruimte? Of ben je op zoek naar een bedrijf dat de architectuur, communicatie, website, vormgeving kan verzorgen? Ook dan ben je in de Caballero Fabriek bij het juiste adres. En wie weet. Straks maakt ook jouw bedrijf deel uit van deze community in de Binckhorst.

Huren?

De beschikbare units in de Caballero Fabriek verschillen van grootte, van ontwerp, ligging in het gebouw. Om deze reden hebben we de units opgedeeld in drie varianten:

Unit small

Onder unit small verstaan we een kantoorruimte van ca. 25 tot zo’n 75m2. Voor informatie over huurprijzen en voorwaarden kun je contact opnemen via: locatiemanager@cabfab.nl. Op dit moment zijn er twee units beschikbaar.

Unit medium

Onder unit medium verstaan we kantoorruimtes tussen ca. 75 en 150 m2. Voor informatie over huurprijzen en voorwaarden kun je contact opnemen via locatiemanager@cabfab.nl. Op dit moment hebben wij drie units beschikbaar.

Unit large

Onder unit large verstaan we kantoorruimtes vanaf 150 m2. Voor informatie over huurprijzen en voorwaarden kun je contact opnemen via locatiemanager@cabfab.nl. Er zijn op dit moment een unit in deze categorie beschikbaar.

Kan je de weg niet vinden?