Xpozer Europe

“We kiezen ervoor om te ontdekken, wanneer anderen de normale weg gaan. Wij vangen het leven met onze camera’s, om het dichtbij ons te houden. We maken echte foto’s die laten zien wie we zijn en wat we belangrijk vinden. Likes en shares zijn niet genoeg. Echte foto’s horen in ons huis en in ons leven. Daarom hebben we Xpozer gemaakt.”

Het Xpozer systeem bestaat uit een slim wisselframe en een fotoprint die voor elkaar gemaakt zijn. Het wisselframe klik je eenvoudig vast aan jouw fotoprints waardoor het ophangen en wisselen van jouw foto’s nog nooit zo makkelijk is geweest.

Xpozer oprichters Clemens en Ivan zijn allebei engineers, fotografen en vrienden voor meer dan 20 jaar. Ze zijn begonnen met Xpozer toen ze nog studeerden aan de Technische Universiteit in Delft. Wetende dat fotografen meer dan één mooie foto maken, hebben zij een manier gevonden om hoge kwaliteit fotoprints van grote formaten op een makkelijke manier op te hangen en te wisselen.

Xpozer is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een team vol fotoliefhebbers. Van design tot klantenservice gelooft iedereen in de kracht van grote foto’s.Unit: 59

naar de website