VDCP

Van Dantzig Communicatiepartners (VDCP) versterkt de communicatiekracht van organisaties, mensen en merken. Een strategisch maar pragmatisch communicatiebureau.

Strategische communicatie en reputatiemanagement zijn de pijlers van onze dienstverlening. Onze opdrachtgevers waarderen onze ervaring en persoonlijke inzet. Voor ons en onze opdrachtgevers betekent dat samen werken aan concrete communicatieve activiteiten en strategische adviezen, die bijdragen aan het realiseren van organisatiedoelstellingen. Relaties met opdrachtgevers kenmerken zich door langdurende verbondenheid en betrouwbare resultaten.

Van buiten naar binnen denken en van binnen naar buiten doen

Het beeld dat de ‘buitenwereld’ heeft van een organisatie is essentieel voor het bepalen van de koers en is de basis voor het mogelijk aanpassen van dat beeld. Het werken aan de eigen identiteit, of het opbouwen van een stevige reputatie is een lange maar zekere weg. Ons bureau helpt bij het opbouwen van een reputatie én bij het beschermen er van als de organisatie of als u zelf onder vuur ligt. 

Gedegen hulp en advies

Met ruim 50 jaar ervaring, een van de eerste communicatiebureaus in Nederland. De opgebouwde kennis vindt zijn weg in de advisering anno nu. Voor positionering, communicatiebeleid, reputatiemanagement en de nodige trainingen zoals media- en presentatietrainingen.

Uw adviseurs zijn Rob van der Woude en Cees Siermann.

Unit 103

Website: https://www.vdcp.nl/

naar de website