Textcetera

Wij zijn een ervaren vormgevingsbureau gespecialiseerd in de opmaak van publicaties. Hierbij combineren we het ambacht van grafische vormgeving met de efficiëntie van automatisering. Zo kunnen we voldoen aan vrijwel iedere vraag op het gebied van vormgeving. Van grafisch concept tot digitale publicatie.

Maatwerk
Textcetera onderscheidt zich door de focus op maatwerk te leggen. Dat wil zeggen dat wij ons aanpassen aan de wensen van de klant, en niet andersom. Door vormgeving te combineren met automatisering kunnen wij een hoge productiecapaciteit tegen een lage prijs aanbieden. Hieronder wordt een case beschreven waarin ons maatwerk is toegepast.

Bju
Voor Boom Juridische uitgevers produceren wij een dertigtal tijdschriften (maand- en kwartaal-bladen). Per nummer krijgen we één Word-bestand en eventueel een aantal grafische bestanden. De Word-bestanden coderen we in xml en de grafische bestanden maken we technisch in orde of tekenen we over. Hieruit kunnen we vervolgens volledig automatisch een drukpdf, webpdf, xml  en grafische bestanden voor druk en web genereren. Bijzonder is ook de verrijking in de vorm van links naar juridische databases op internet. De workflow voor de tijdschriften wordt volledig aangestuurd en opgevolgd door het Alfresco CMS van de klant. Grote voordelen van deze werkwijze zijn de efficiëntie en de optimalisatie van de omloopsnelheid.


Unit: 85


naar de website