Pong

“Mensen, spirit, expertise: de drie key words in onze filosofie.” Het gaat om jou. Als IT-specialist. Als Ponger. Als mens. Maar ook om de eindgebruiker van de IT-oplossing. Alles wat we doen heeft één centraal uitgangspunt: mensen.

Een echte Ponger snapt dat en begint met die ene vraag: waarom? Als je niet snapt waarom de klant iets wil, kun je niet het resultaat boeken waar mensen blij van worden. Techniek is geen kunstje dat je kunt dupliceren; geen one size fits all. 
 
Pongers hebben drive om te groeien en een open mind om te leren. Ze willen verbeteren in een leuke werkomgeving. Externe factoren zijn niet doorslaggevend; doelstellingen en ambitie wél. Dat is de Pong Spirit. De Pong Spirit zit in je. We geloven daarom niet zo in termen als junior, medior of senior. Wél in elkaar verder helpen: klanten en collega’s. Onze spirit maakt ons samen beter.
 
Je kunt nog zo goed zijn in iets, of technisch sterk zijn, maar als je het niet goed inzet, landt het ook niet in de organisatie. Het antwoord zit niet in complexiteit, maar juist in de eenvoud. Een mooie oplossing is niet per definitie werkbaar. We zetten usability daarom voorop, niet de vorm. Wij programmeren dus niet klakkeloos, maar vereenvoudigen waar we kunnen. Dát vergt échte expertise.Unit: 10

 

naar de website