Mercury Novelty Maker

Mercury Novelty Maker B.V. is een mode breibedrijf opgericht in 2009, gevestigd in Den Haag, Nederland. We zijn energiek, ambitieus en vindingrijk en lopen altijd een stap voor op de laatste modetrends

Ons Nederlandse kantoor heeft een eigen designcentrum, showroom, distributie en E-commerce centrum opgezet. Onze fabriek in Tongxiang, China, ’s werelds nr. 1 productiebasis voor breigoed, waar duizenden breigoed- en garenfabrieken worden verzameld.

Onze passies zijn platbreien in allerlei soorten breigoed, zoals merino, wol, kasjmier, zijde, viscose, enz., Gemengd breiwerk, van 5GG, 7GG, 9GG, 12GG, 14GG tot 16GG. Met meer dan 100 machines voor plat breien, rond breien, koppelen en snijden, produceren we ook hoogwaardige overhemden, poloshirts en sweatshirts.

“Harmount”, ons originele high-end merk, wordt gelanceerd door onze Nederlandse ontwerpers, die bedreven zijn om te programmeren met de M1plus-software en de industriële breimachines te bedienen om de best mogelijke steken, stalen en prototypes te maken. Een van onze ontwerpers heeft meer dan 30 jaar hands-on expertise in industrieel breien. Ons Nederlandse ontwerpteam heeft nauw contact met onze fabriek en biedt steekontwerp, ondersteuning van illustraties, het maken van techpack en noodzakelijke technische ondersteuning.

Unit: 48

naar de website