Leitmotiv Advertising

LEITMOTIV. DE MEEST EFFECTIEVE COMMUNICATIE MAKEN WE SAMEN. MET U, OM TE BEGINNEN.

U waagt de sprong. U gaat de markt op met uw product of vastgoedproject. Spannend. De eerste keuze waar u voor staat, is: wie gaat ons daarbij helpen? Wie heeft de ervaring en de nodige disciplines in huis? Wees welkom bij Leitmotiv Advertising, hèt full service communicatiebureau van Den Haag. 

Opgegroeid met print en inmiddels ook al jaren gepokt en gemazeld in online communicatie. Ons Leitmotiv is: je komt het verst als je samen optrekt, elkaar inspireert. Dus hechten we zeer aan een optimale relatie tussen u en ons strategische en creatieve kernteam. Korte, directe lijnen. Ook daar zijn wij goed in. 

Leitmotiv heeft sterk track record en netwerk opgebouwd in met name vastgoedcommunicatie. Voor de meeste opdrachtgevers werken we al heel lang, een duidelijk teken dat ze blij zijn met onze aanpak. En die aanpak is zeer breed. We verdiepen ons in het project, de doelgroepen en de belangen van stakeholders. We ontwikkelen concepten en geven deze zowel visueel als tekstueel richting binnen een totale communicatie aanpak.

Ons team en ‘in-huis’ studio zorgt voor de ideëen, de productie en de uitvoering. Door zelf de regie te houden kunnen we optimale keuzes maken uit on- en offline communicatie middelen: print, outdoor signing, online content, (start verkoop) events, animatie, video, opvallende acties, etc.

Meer weten? Bel met Marc Engelhard op 070 406 57 87.Of kijk op www.leitmotiv.nu 

 Unit: 15

naar de website