IamProgrez

IamProgrez ontwikkelt next-generation assessments waarin soft skills worden gemeten. Met onze assessments kunnen we vaststellen of iemand past bij de cultuur van een organisatie en kunnen we bijvoorbeeld teams samenstellen op competentieniveau. Deze sturingsinformatie leveren wij aan HR en recruitment in data dashboards.

Met een combinatie van machine learning (Ai), gamification technieken en smart-data analyses, meten wij competenties (soft skills/21st century skills/future proof skills/job skills). Door het stellen van een combinatie van multiple choice vragen en open vragen genereren we unieke BI voor organisaties.

Wij doen continu onderzoek naar het ontsluiten van data en nieuwe datastromen die verrijking van onze profielen faciliteert. Een van de datastromen die wij hebben ontsloten is data die komt uit game data/game profielen, via de hierboven beschreven technologie wordt hiermee de vertaalslag naar real life competenties en job skills maken. Dit zorgt voor een oneindige stroom van reeds gekwalificeerde kandidaten.  

Kom gezellig langs of kijk op de website voor meer informatie.

Unit: 71

naar de website