HR Expert Bureau

Het HR Expert Bureau is een HR advies bureau opgericht in 2018, door Doreen van der Pols en Sanne Quint. Wij ondersteunen en ontzorgen MKB-bedrijven op het gebied van HR-gerelateerde zaken, waardoor zij zich volledig kunnen blijven focussen op hun corebusiness. Wij helpen werkgevers met alle vragen over (persoonlijke) ontwikkeling, verzuim, arbeidsrecht, inschaling en belonen, functiehuis, beoordelingsgesprekken en coachen van de leidinggevenden/office manager. De afgelopen 2 jaar hebben we al voor meer dan 20 klanten projecten opgezet rondom het nieuwe beoordelen en belonen, functiehuis en het opstellen van een cultuurboek. We doen dit altijd samen met de medewerkers en leidinggevenden. Wat zorgt voor veel draagvlak en een succesvolle implementatie.

Doordat de werkgever op het gewenste moment gebruik kan maken van onze expertise, bespaar je als werkgever zowel tijd als geld. Ons doel is zorgen voor een hogere medewerkerstevredenheid, lager verloop en minder verzuim.

Heb je HR vragen als werkgever? Ga je voor het eerst medewerkers in dienst nemen als start up? Of wil je gewoon een keer met ons sparren en kennis maken? Loop dan langs bij Unit 44 of neem een kijkje op onze website www.hrexpertbureau.nl

naar de website