Fenêtre

Fenêtre is een innovatief, flexibel en snelgroeiend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk software, systeemintegratie, en toonaangevende websites. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en resultaat.

Gedreven door een passie voor bedrijfskunde en internet is ons multidisciplinair team sterk in proces- en interactieontwerp. In het vertalen van complexe (bedrijfs)processen naar intuïtieve online oplossingen. We zijn persoonlijk, verantwoordelijk, gedreven en resultaatgericht.

We maken gebruik van innovatie technieken en methodieken die zich in de praktijk hebben bewezen. We volgen de veranderende markt op de voetwerk en met Open Source producten van onder meer Google en Microsoft. De continuïteit en het onderhoud van de software blijft zo gewaarborgd.

Kortom: Bent u op zoek naar passend advies, een perfecte portal of een online applicatie die aansluit bij uw bedrijfsproces en niet andersom? Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent? Opgeleverd binnen budget en planning? Kies voor Fenêtre.

We zijn sinds 2004 gevestigd in de CabFab in Den Haag en sinds 2018 ook in HNK in Utrecht. We werken met een betrokken team van meer dan 50 medewerkers voor prachtige opdrachtgevers in diverse branches, zoals Nyenrode Business Universiteit, Allianz, Tias School for Business and Society, AIG en de VNAB.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag uw wensen onder het genot van een kopje versgemalen koffie.

Unit: 62

naar de website