FAB21

VAN DROOM TOT VEELZIJDIGE STUDIO

In 2019 startte FAB21 als een visie van drie interior designers Stefan Olsthoorn, Monique van Holstein en Lindsey Boonstra. Vanuit een samenwerking is besloten dat we elkaar goed aanvullen . Stefan met zijn jarenlange ervaring en uitstekend gevoel voor architectuur,  Lindsey met haar tekentalent en Monique met haar voorliefde voor materialen en kunst vormen met FAB21 een veelzijdig team die als doel heeft het beste resultaat voor de klant creĆ«ren.

FAB staat dan ook voor Fabulous omdat we niets minder nastreven dan een geweldig resultaat en voor Fabriek, de Cabellero Fabriek waar ons designbureau gevestigd is. Inmiddels is de multidisciplinaire ontwerpstudio uitgebreid en werkt een veelzijdig team aan projecten in binnen- en buitenland.

Onze opdrachtgevers hechten zeer aan onze kwaliteiten en de waarde van ons netwerk met leveranciers en partners. Zij kiezen bewust voor een zorgeloze turn key oplossing voor hun interieur. Daarom starten wij elk project met een volledig uitgewerkt ontwerp en eindigen we pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook materialen, verlichting en meubilair maken onderdeel uit van onze brede expertise. Het is ons doel om volledige ontzorging te bieden. Dat doen we op een heldere manier. Alle aspecten, inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden we in de hand en leggen we per beslissing ter goedkeuring voor.

Unit: 30

naar de website