Ecomfactory

Wie is Ecomfactory?

Ecomfactory is primair een netwerkorganisatie waarbij passie voor het vinden van digitale oplossingen centraal staat. Onze specialiteit is online projectmanagement binnen grote tot middelgrote organisaties. Het team van Ecomfactory bestaat alleen maar uit ‘Digital Minded People’ die streven naar oplossingen voor ingewikkelde problemen. Wij hebben een passie voor technologie en maken gebruik van de nieuwste technieken om tot goede oplossingen te komen.
Bedrijven zijn op zoek naar de juiste mensen om nieuwe technologieën te implementeren binnen hun organisatie. Blockchain is een van die nieuwe technologieën en met ons team van experts kan blockchain technologie geïmplementeerd en geoptimaliseerd worden voor hun doel.

Waarom Ecomfactory?

Als team van Digital Minded People werken we aan innovatieve, digitale oplossingen voor interessante klanten. Of u nu op zoek bent naar een ijzersterke Product Owner, een flexibele Scrummaster, een faciliterende Agile Coach of een ervaren Digitale Marketing specialist. Deze gedreven mensen zijn te vinden binnen ons eigen team of in ons netwerk van freelancers.Unit: 21


naar de website