Altijd HR

Is het al tijd voor HR?
Hoe klein of groot jouw organisatie is, als je organisatie medewerkers in dienst heeft, heb je te maken met HR-vraagstukken. Waarom doe jij wat je doet? Wat is het doel en weten je medewerkers dat? Hoe ga je dat met je medewerkers bereiken? Wat verwacht jij van hen en wat verwachten ze eigenlijk van jou? Hoe ga je om met je medewerkers?

Het aannemen van de gewenste HR-expertise gebeurt vaak nog niet en iemand inhuren om een klus te klaren is maar tijdelijk. Daarom biedt altijdhr oplossingen daarvoor! Altijdhr helpt je met de keuzes die jij en je medewerkers tegenkomen. Dat doen we altijd vanuit vertrouwen, openheid en redelijkheid.

Onderwerpen waar altijdhr mee aan de slag kan, zijn: organisatie vraagstukken, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, HR gesprekken, opleiding en ontwikkeling, arbo en verzuim en einde dienstverband.

Van altijdhr mag je verwachten dat wij samen het verschil zullen maken binnen de organisatie. Maatwerk is daarbij onze standaard, wij kijken graag samen met jullie wat er nodig is binnen de organisatie. Daarbij houden wij het simpel en leveren wij resultaat.

De inzet van altijdhr levert HR op wat past bij jouw organisatie. Dit leidt tot goed werkgeverschap, gemotiveerde werknemers, het voorkomen of sneller oplossen van arbeidsconflicten en kostenbesparing op verzuim.  Heeft dit jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 070 219 2 719 of via ons e-mailadres info@altijdhr.nl   Ook kun je nog een kijkje nemen op onze website: https://www.altijdhr.nl


Unit: 101

naar de website