WorkWire

WIJ ZIJN WORKWIRE

Wij begeleiden organisaties en medewerkers naar een Empowering Workplace.

Onze inzet richt zich op het creëren van omgevingen waar zowel de organisatie als de medewerker iedere dag het beste in zichzelf naar boven kan halen. Hierbij werken we altijd in multidisciplinaire teams, zodat onze kennis goed wordt benut.

EEN SPEELVELD MET 5 DOMEINEN

Het fundament van een Empowering Workplace is een optimale huisvesting met aandacht voor de gewenste manier van werken. Dit fundament bouwen wij samen met u op door advies te geven binnen vijf domeinen:

1.Strategie
2.Conceptontwikkeling
3.Implementatie
4.Verandering
5.Leren & onderhouden

Vanuit onze huisvestingsvisie richten we ons op aansluiting van de vijf domeinen, zodat een samenhangend resultaat wordt behaald.

Met onze brede kennis en ervaring kunnen wij opdrachtgevers totaal ontzorgen in huisvestingsprojecten. Dit doen wij zowel voor gebruikers als eigenaren, (interieur)architecten en projectontwikkelaars. Van huisvestingsadvies, conceptontwikkeling en (interieur)ontwerp tot verandermanagement en projectmanagement bij de uitvoering: wij denken graag met u mee. 

WORKPLACE NUDGING

Als WorkWire geloven wij in de kracht van nudging om gedragsverandering in de werkomgeving makkelijker en leuker te maken. Daarvoor hebben wij een methodiek “Workplace Nudging” ontwikkeld. Onze website https://workplacenudging.com vertelt meer over nudging en onze methodiek.

Neemt u contact met ons op als u eens van gedachten wilt wisselen over uw eigen werkomgeving en u zich afvraagt of wij u kunnen helpen met het creëren van een Empowering Workplace? Wij komen graag met u in contact!


Unit: 23

naar de website