Muller Eilbracht

Intellectuele Eigendomsadviseurs

Voor advies over en bescherming van uw intellectuele eigendom

Muller & Eilbracht is gespecialiseerd in de bescherming van Intellectuele Eigendomsrechten. Nationaal en internationaal adviseren wij ondernemers over bescherming en handhaving van merken, octrooien, werkwijze- of productbescherming, modelrecht, auteursrecht, domeinnamen, knowhow en zaken als reclamerecht of bestrijding van oneerlijke mededinging.

Een intellectueel eigendomsrecht is ook daadwerkelijk een eigendomsrecht; zodra het recht is gevestigd, is het jouw eigendom. Anderen moeten daarvan af blijven of je toestemming vragen, die je dan op jouw voorwaarden kunt verlenen.

Voor de beste wijze van bescherming ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven daarnaast een passend advies over hoe effectief met deze rechten om te gaan en hoe namaak of andere vormen van inbreuk aan te pakken. Dit zal je marktpositie zeker versterken en hierdoor kunnen conflicten – en daarmee onnodige kosten – op voorhand worden voorkomen.

In geval van inbreuk op je exclusieve rechten, zorgen wij ervoor dat dit gestopt wordt en dat eventuele schade wordt vergoed.

Sinds 1975 zijn wij actief op dit internationale terrein. De Muller & Eilbracht medewerkers zijn zonder uitzondering professionals en hebben veel ervaring binnen het vakgebied. Hoewel onze adviezen en maatregelen een juridische basis hebben, streven wij toch vooral naar praktische en commerciƫle oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Voor startende ondernemers houdt Muller & Eilbracht bovendien iedere maandag van 14.00-16.00 een inloopspreekuur. Wil je op een ander tijdstip langskomen, maak dan een afspraak.

Je bent van harte welkom bij Muller & Eilbracht B.V. Intellectuele Eigendomsadviseurs.Unit: 61

naar de website