Juicy flavours

Over Ons
Juicy flavours is een ontwerpstudio gespecialiseerd in het geven van interieuradviezen en het maken van 2D en 3D interieur ontwerpplannen. Je kunt ons o.a. inschakelen voor het inrichten van een nieuwe woning of het opnieuw inrichten van bestaande woningen. Ook begeleiden we je graag bij het maken van interieur keuzes tijdens een verbouwing.

De ontwerper
Maaike Sleijffers is interieurontwerper en oprichter van Juicy flavours. Ze denkt in beelden en werkt vanuit haar hart. Ze is gek op Scandinavisch design. Tegelijkertijd wordt ze in haar kleuren geïnspireerd door de levensstijl van de Méditerranée. Een ontwerpstudio waar je de sfeer, kleuren, stoffen en materialen kunt zien en voelen is voor haar onmisbaar. Zo betrekt Maaike je van A tot Z in haar ontwerpproces. Of het nou om een advies of een ontwerpplan gaat, deze inspiratie heb je altijd nodig als je een
mooi eindresultaat wilt!

Kom langs!
Juicy flavours helpt je graag om je wensen en dromen te vertalen in je interieur! Je bent van harte welkom in onze studio in de CabFab voor een interieuradvies of een vrijblijvende kennismaking. Je kan hiervoor een afspraak maken via onze website.

Unit: 43

 

naar de website