FABhouse

FABhouse neemt het initiatief om bestaande, karakteristieke panden te herontwikkelen naar nieuwe, stijlvolle, originele, persoonlijke appartementen en woningen. Het worden absolute ‘FABulous Houses’!

FABhouse ontwikkelt appartementen en huizen met het comfort van nu in karakteristieke panden.

In onze projecten nemen wij leegstaande panden of vervallen plekken onder handen en creëren daarin nieuwe, stijlvolle, persoonlijke huizen: echte FABhouses. Dat doen wij in steden en dorpen in de regio Rotterdam-Den Haag.

Wij streven naar diversiteit en hoge kwaliteit in het woning aanbod. Dat doen wij door stijlvolle, persoonlijke appartementen en woningen te ontwikkelen, waarbij we nadrukkelijk de eigen inbreng van toekomstige bewoners opnemen in ons ontwerp- en bouwproces.

‘Van standaard naar FABulous!’

FABhouse bestaat uit 2 vakvrouwen, Arlette van Poppel en Francine Smissaert.

Tijdens onze studie Bouwkunde aan de TU Delft hebben wij elkaar leren kennen. Daarna hebben wij op uiteenlopende werkplekken brede ervaring opgedaan met architectuur, bouw, woningontwikkeling, gebiedsontwikkeling en ondernemen. Jaren later kwamen we elkaar weer tegen en besloten we onze krachten te bundelen.

Onze expertise zetten wij nu in om onze klanten te laten ervaren hoe heerlijk het is om in een persoonlijk, sfeervol, zorgvuldig ontworpen huis of appartement te wonen.

Onze expertise

Wij ontwikkelen ‘Fabulous Houses’ in panden met karakter”.
Wij doen dit samen met onze klanten, door hen te betrekken bij het ontwerp van indeling en interieur.


Unit: 3

naar de website